Unika møbler

Søger du specialdesignede unika møbler?

Du kan have mange grunde til at søge specialdesignede og -byggede unika møbler, der nødvendigvis må skabes fra bunden, fordi de ikke findes på markedet i forvejen.

Det kan være et praktisk ønske om funktionalitet. Din søgen kan være drevet af en design- og indretningsopgave med et overordnet mål om at skabe et unikt, markant udtryk – og sidst men ikke mindst kan det handle om optimering og maksimal rumudnyttelse.

Vi har leveret lidt af hvert …

Funktionalitet uden kompromis

Specialindretninger af offentlige miljøer i virksomheder, institutioner og restaurationsbranchen kræver ofte løsninger, som møder helt specifikke krav og ønsker til gennemgående designlinjer og branding. De findes ikke som standardløsninger, men eksisterer kun i skitser og tanker – og hvordan tager du dem fra idé til færdigt unika møbel?

Ofte indgår vi i udviklingen af disse løsninger på et meget tidligt stadie, hvor behovet for kreativitet og brainstorming er størst. Vi kan hjælpe med at tænke holdbarhed og styrke ind i projektet – og understøtte udviklingsprocessen med vores faglige ekspertise, så du undgår problemer senere i forløbet.

Vi har respekt og forståelse for anonymitet og behandler alle forespørgsler og spørgsmål fortroligt – og indgår med entusiasme i at finde den optimale løsning i alle sammenhænge. Også for os er specialdesignede unika møbler en spændende udfordring, som understøtter vores stolthed for vores branche og faglighed.

Møbelpolstring stof

Der findes en løsning

Det er ikke sikkert, at løsningen ligger lige for, heller ikke at den er nem at producere. Men den findes, og du vil blive overrasket over mange materialers spændvidde og fleksibilitet – og dygtige håndværkeres evne til at løse svære udfordringer på en elegant og stilfuld måde.

Et siddemøbel kan få et overraskende skulpturelt og designmæssigt udtryk – og en dygtig møbelpolstrer kan spille en helt afgørende rolle for det endelige udtryk.

Vis os dine udfordringer, introducér os til dine tanker – og lad os spille tilbage med faglig ekspertise og kreativitet.

Projekter & Samarbejde

Nedenfor giver vi til inspiration et indblik i tidligere projekter – og dermed et indtryk af bredden i vores kompetencer og kapacitet. Produktporteføljen er ikke fyldestgørende, så finder du ikke et projekt, der ligner dit, så ring til os for en uforpligtende dialog om mulighederne for et samarbejde.

Garanti for et smukt resultat

Få kompetent rådgivning, lån prøver af møbelstoffer og -læder - og vær sikker på, at vi behandler dit møbel med respekt og mere end 20 års faglig erfaring.

Altid faste priser

Ingen overraskelser! Altid faste priser og leveringstider. Måske kan du finde prisen i vores prisliste - ellers hjælper vi gerne med et uforpligtende tilbud!

Håndværkstraditioner

På vores 2 møbelpolstrerværksteder møder du faguddannet personale med erfarne laugsmestre i spidsen. Din garanti for stolte håndværkstraditioner.

Hvem er designeren?

Ved du, at det er en designklassiker, du har stående? Men ikke hvem designeren er? Find dit møbel i vores galleri og læs historien bag det!

Landsdækkende service

Du finder os centralt placeret i København og Nordjylland. Få råd og vejledning i et af vores 2 inspirerende showrooms!

Professionelle samarbejder

Møbelproducent? Indretningsarkitekt? Hos AP Møbelpolstring indgår vi ofte i professionelle projekter og er klar med konsulentbistand og sparring.

Få et tilbud på din opgave
Translate »