Polstring

Det er detaljerne, der tæller

’Er min stol en ompolstring værd?’

Det spørgsmål får vi ofte, når vi starter dialogen med en ny kunde, som kommer til os med en sofa eller stol. Og svaret er oftest: ’Det ved vi ikke’ … men vi ved, at inden, vi påbegynder en ompolstring, så har du haft tid til at overveje og vurdere det med afsæt i et prisoverslag og den specialistrådgivning, som vi kan give dig, når vi ser dit møbel.

Uanset om det handler om polstring af en stol, ompolstring af sofaen eller et helt andet møbel, så kigger vi nøje på opgaven, inden vi går i gang.  En ompolstring af en stol kan være nem og helt ukompliceret – det samme gælder polstring af en sofa. Det modsatte kan også være gældende. Vi kan hurtigt bedømme dit møbel: Er det stabilt? Har det skjulte skader? Er træet holdbart og funktionelt? Er der komplicerede eller tidskrævende detaljer?

Både når det handler om ompolstring af en sofa og polstring af en stol, så er det prisoverslag, vi giver dig, kun en del af svaret på dit spørgsmål. For affektionsværdi, siddekomfort, prisen på et tilsvarende nyt møbel og den værdi, møblet har i dit hjem, vejer mindst lige så tungt.

Møbelpolstring & priser

Selvfølgelig skal der være en fornuftig balance mellem prisen og den værdi, en møbelpolstring har for dig. Men vi ved af erfaring, at møbelpolstring, priser og følelser fletter tæt sammen – og beslutningen er ikke altid 100% rationel. Googler du ’ompolstring af stol pris’, så får du en idé om niveauet. Spørger du os, får du et reelt beslutningsgrundlag.

AP Møbelpolstring Frederiksberg og Aalborg 5

Få en pris … helt uforpligtende

Send os en mail med et foto af møblet, giv os et kald eller kom forbi vores showrooms. Vil du have et reelt billede af hvad ompolstring af din stol eller sofa koster, så hjælper vi gerne. Vi kan sammen kigge på møblet, gennemgå det store udvalg af møbelstoffer – og bidrage til dine overvejelser med et prisoverslag, der bringer dig tættere på en beslutning.

Projekter & Samarbejde

Nedenfor giver vi til inspiration et indblik i tidligere projekter – og dermed et indtryk af bredden i vores kompetencer og kapacitet. Produktporteføljen er ikke fyldestgørende, så finder du ikke et projekt, der ligner dit, så ring til os for en uforpligtende dialog om mulighederne for et samarbejde.

Garanti for et smukt resultat

Få kompetent rådgivning, lån prøver af møbelstoffer og -læder - og vær sikker på, at vi behandler dit møbel med respekt og mere end 20 års faglig erfaring.

Altid faste priser

Ingen overraskelser! Altid faste priser og leveringstider. Måske kan du finde prisen i vores prisliste - ellers hjælper vi gerne med et uforpligtende tilbud!

Håndværkstraditioner

På vores 2 møbelpolstrerværksteder møder du faguddannet personale med erfarne laugsmestre i spidsen. Din garanti for stolte håndværkstraditioner.

Hvem er designeren?

Ved du, at det er en designklassiker, du har stående? Men ikke hvem designeren er? Find dit møbel i vores galleri og læs historien bag det!

Landsdækkende service

Du finder os centralt placeret i København og Nordjylland. Få råd og vejledning i et af vores 2 inspirerende showrooms!

Professionelle samarbejder

Møbelproducent? Indretningsarkitekt? Hos AP Møbelpolstring indgår vi ofte i professionelle projekter og er klar med konsulentbistand og sparring.

Få et tilbud på din opgave
Translate »