Møbellæder – balancen mellem funktionalitet & udtryk

Når vi arbejder med ombetrækning og ompolstring med læder, starter vi altid med at afdække dine forventninger til funktionalitet, vedligeholdelse og udtryk, hvilket er afgørende for, hvilken type møbellæder vi vil anbefale dig til netop dit møbel. Hos os finder du som udgangspunkt 3 forskellige møbellædertyper med hver sine egenskaber og hvert sit udseende:

Anilin, som er et gennemfarvet naturmateriale med en ’åben’ overflade. Blødt og smidigt – og en komfortabel og eksklusiv løsning, der kræver let vedligeholdelse.

Semi-anilin, der har fået en lettere indfarvning og en let overfladebehandling. Et modstandsdygtigt naturmateriale med en god komfort med mindre vedligeholdelse og en god holdbarhed.

Dækfarvet, som er overfladebehandlet og har en høj funktionalitet samt kræver minimal vedligeholdelse. Dækfarvet læder er slebet eller printet – og har et mindre naturligt udtryk, der til gengæld er modstandsdygtigt overfor pletter, påvirkning og snavs.

Alle 3 typer møbellæder har sine fordele og ulemper, som vi altid gennemgår og viser i detaljer, når du står med prøverne i hånden og kan sammenligne, mærke og opleve forskellene. Valg af lædertype handler om kyndig rådgivning og vejledning – og et fornuftigt og velovervejet valg. Herefter kan du kigge farver, nuancer og detaljer og træffe det endelige valg med hjertet.

Møbellæder

Se prøver i vores showroom

I de 2 showrooms kan du opleve et stort udvalg af læderkollektioner fra erfarne, kompetente producenter og samarbejdspartnere over hele verden. Vi viser dig de små detaljer og forskelle – og guider dig i at sortere og reducere til en håndfuld prøver, som du er velkommen til at låne med hjem, så du kan træffe det endelige valg i fred og ro hjemme hos dig selv.

Det er et vigtigt og stort valg – men vores erfaring er, at valget ikke er så svært, når vi deler vores viden og kompetence med dig. Og det gør vi gerne!

Møbellæder

Leverandører

Sørensen læder
Camo Leathers
Elmo
Nevotex
Ole Pfeiffer Læderagentur
Sipo Trading
Trendline
Geratex

Husk læderpleje!

Du skal bruge: Sæbespåner til læder.

Behandlingen foretages en gang hvert halve år. Det er vigtigt at bruge sæbespåner UDEN glycerin, da dette udtørrer læderet.

  • Husk med dine lædermøbler: Støvsuges en gang hver 14. dag med en blød børste.
  • Kog 1 ltr. vand og vent til det er lunkent (håndvarmt).
  • Tilsæt 0,5 – 1,0 dl. sæbespåner og pisk med håndmixer til de er helt opløst.
  • Brug KUN skummet. Vrid en ren, hvid bomuldsklud op i skummet, så den er fugtig 
og tør HELE møblet af med kluden.
  • Tør efter med en ren, hvid og tør bomuldsklud.

AP-Læder

… er vores nøje udvalgte læderkvaliteter til skarpe priser.

AP-læder (semianilin)

Pris 2.800,-/hud

AP-Læder (semianilin) er et let korrigeret semianilinlæder, der tilbydes i en lang række flotte farver, der matcher din opgave.

Se mulighederne i vores showrooms – og lad os rådgive og guide dig til det optimale valg.

AP-Læder (anilin)

Pris 3.800,-/hud

AP-Læder (anilin) er et glat fuldnarvet anilinlæder i en bred kollektion med en lang række flotte farver.

Besøg vores showrooms, se mulighederne, sammenlign kvaliteterne og få svar på alle dine spørgsmål og overvejelser.

Nysgerrig efter at høre mere?
Translate »