Specialinventar

Dine ideer kan blive virkelighed

Når rammerne i en unik indretning skal skabes, så er opgaven at skabe helhed og sammenhæng mellem interiør, møbler og stemninger, der matcher en virksomheds, restaurants eller offentlig institutions branding og image. Og ofte må specialinventar og specialmøbler bringes i spil for at nå målet …

Arbejder du med et interiør båret af customized specialinventar og skræddersyede løsninger som det ultimative valg, så kan vi med afsæt i erfaring og knowhow hjælpe dig i mål med funktionalitet og velovervejede valg, der sikrer holdbarhed og brugsværdi.

Specialinventar med tidløs værdi

Giver du os en dybdegående introduktion til rammer, budget og de specielle udfordringer, som dit projekt indeholder, har vi ressourcer og knowhow til at hjælpe dig med at udvikle specialmøbler med afsæt i gode håndværksmæssige traditioner og moderne trends. Specialmøbler behøver hverken være ’mærkelige’ eller ’anderledes’. De kan blot have et twist eller en detalje, der giver indretningen kant og værdi.

Moderne møbelpolstring har mange facetter, som kan tilføre specialinventar kant. Detaljer på restaurationsmøbler, der viser særkende og originalitet –  eller unikke specialmøbler i en virksomheds foyer, reception eller mødelokale, der signalerer kontinuitet og fremsynethed i mødet med kunder, leverandører og forretningsforbindelser.

Sorensen_Leather_Operahouse_CMA_4P0A6580-scaled

Et ekstra twist i moderne indretning

Gennem tiden har vi arbejdet med cafémiljøer, rygbeklædninger, kirkebænke, auditorier, restaurantionsmøbler, specialdesignede siddemøbler til skoler, uddannelsesinstitutioner og biblioteker, totalindretninger af hoteller med receptionsmøbler og sengegavle samt sofaer, sæder og ryghynder til alverdens formål.

Forvent forståelse for sammenhængen mellem de overordnede rammer og detaljen – og få del i vores faglighed, fotos og erfaring fra vores store produktportefølje, så vi i tæt samarbejde bringer et ekstra twist til moderne indretning.

Projekter & Samarbejde

Nedenfor giver vi til inspiration et indblik i tidligere projekter – og dermed et indtryk af bredden i vores kompetencer og kapacitet. Produktporteføljen er ikke fyldestgørende, så finder du ikke et projekt, der ligner dit, så ring til os for en uforpligtende dialog om mulighederne for et samarbejde.

Garanti for et smukt resultat

Få kompetent rådgivning, lån prøver af møbelstoffer og -læder - og vær sikker på, at vi behandler dit møbel med respekt og mere end 20 års faglig erfaring.

Altid faste priser

Ingen overraskelser! Altid faste priser og leveringstider. Måske kan du finde prisen i vores prisliste - ellers hjælper vi gerne med et uforpligtende tilbud!

Håndværkstraditioner

På vores 2 møbelpolstrerværksteder møder du faguddannet personale med erfarne laugsmestre i spidsen. Din garanti for stolte håndværkstraditioner.

Hvem er designeren?

Ved du, at det er en designklassiker, du har stående? Men ikke hvem designeren er? Find dit møbel i vores galleri og læs historien bag det!

Landsdækkende service

Du finder os centralt placeret i København og Nordjylland. Få råd og vejledning i et af vores 2 inspirerende showrooms!

Professionelle samarbejder

Møbelproducent? Indretningsarkitekt? Hos AP Møbelpolstring indgår vi ofte i professionelle projekter og er klar med konsulentbistand og sparring.

Få et tilbud på din opgave
Translate »