Restaurering af møbler

Værn om værdierne – det gør vi

Restaurering af møbler har aldrig været mere aktuelt – og uanset om opgaven er af privat eller professionel karakter, så oplever vi oftere og oftere ønsket om at bevare bestående værdier og give dem nyt liv gennem renovering, ombetrækning og ompolstring.

Derfor har vi specialiseret os i møbelrestaurering, der sikrer møblets originale DNA og udtryk. Vi udfører nænsom, omhyggelig renovering af møbler, der har en unik karakter, historie eller værdi – og som berettiger, at møblerne fremadrettet indgår i professionelle miljøer og giver nyindretning tyngde og historik.

Møbelrestaurering på alle niveauer

Vi kan gå helt i dybden, tage udgangspunkt i møblets grundform, reetablere beskadigede dele og sikre det restaurerede møbel et skarpt, men autentisk udtryk – og vi kan foretage små renoveringer og restaureringer, der er tro mod møblets originale udtryk, eksempelvis ombetrækninger og ompolstringer.

Fælles for al restaurering af møbler er, at det håndteres af specialuddannede fagfolk, som forstår at levere det klassiske håndværk på alle niveauer.

Vi har håndteret mange vidt forskellige restaurerings- og renoveringsopgaver gennem årene, hvilket betyder, at vi naturligt har opbygget ikke blot kompetence – men også et ’lager’ af digitaliserede modeller og skabeloner, som lejlighedsvis kan genbruges.

paerer baeredygtig energi

Gedigent håndværk

Står du med et større renoveringsprojekt, hvor bestående møbler er en naturlig faktor, så hjælper vi gerne med en uforpligtende vurdering af møblernes stand og en eventuel renoveringsopgaves omfang. Du er velkommen til at invitere os ud og besigtige møblerne, ligesom du naturligvis er velkommen til at booke et møde i et af vores 2 showrooms.

Arbejder du med vintage- og genbrugsmøbler til videresalg, så er du også velkommen til kontakte os for en fast aftale om sparring på og vurdering af dine løbende renoveringsprojekter med afsæt i møblernes værdi, både som de står lige nu – og i en renoveret udgave.

Du vil opleve, at vi aldrig går på kompromis med en renoveringsopgave – og at møblerne efter omhyggelig restaurering vil have værdi for fremtiden.

Projekter & Samarbejde

Nedenfor giver vi til inspiration et indblik i tidligere projekter – og dermed et indtryk af bredden i vores kompetencer og kapacitet. Produktporteføljen er ikke fyldestgørende, så finder du ikke et projekt, der ligner dit, så ring til os for en uforpligtende dialog om mulighederne for et samarbejde.

Garanti for et smukt resultat

Få kompetent rådgivning, lån prøver af møbelstoffer og -læder - og vær sikker på, at vi behandler dit møbel med respekt og mere end 20 års faglig erfaring.

Altid faste priser

Ingen overraskelser! Altid faste priser og leveringstider. Måske kan du finde prisen i vores prisliste - ellers hjælper vi gerne med et uforpligtende tilbud!

Håndværkstraditioner

På vores 2 møbelpolstrerværksteder møder du faguddannet personale med erfarne laugsmestre i spidsen. Din garanti for stolte håndværkstraditioner.

Hvem er designeren?

Ved du, at det er en designklassiker, du har stående? Men ikke hvem designeren er? Find dit møbel i vores galleri og læs historien bag det!

Landsdækkende service

Du finder os centralt placeret i København og Nordjylland. Få råd og vejledning i et af vores 2 inspirerende showrooms!

Professionelle samarbejder

Møbelproducent? Indretningsarkitekt? Hos AP Møbelpolstring indgår vi ofte i professionelle projekter og er klar med konsulentbistand og sparring.

Få et tilbud på din opgave
Translate »