Arbejdsområde

Stolte håndværkstraditioner

På AP Møbelpolstrings tre møbelpolstrerværksteder møder du faguddannede folk med en passion for godt håndværk og god kvalitet – og ikke mindst forståelse for, at de møbler, som du afleverer til os til ompolstring eller ombetrækning har historie, værdi og affektionsværdi.

Uanset om det er klassiske, kostbare designermøbler eller den gamle, udtjente lænestol, som skal have nyt liv.

Vi ompolstrer og ombetrækker for både private kunder, virksomheder og offentlige institutioner. Og uanset opgavens omfang så er du velkommen i ét af vores 2 showrooms i Aalborg og København, hvor du finder et stort udvalg af møbelstoffer og møbellæder, der er nøje udvalgt fra de bedste europæiske leverandører til at matche det kvalitetsniveau og den holdbarhed, som vi gerne vil sikre dig.

Kompetent rådgivning

I vores showrooms kan du få detaljeret rådgivning om kvaliteter, arbejdets udførelse, muligheder og begrænsninger. Vi kan guide dig mod de bedste valg til præcis din opgave, og du kan udvælge en række prøver, som matcher de tanker, du har gjort dig.

Er du det mindste i tvivl, kan du tage prøverne med hjem og se dem i dit eget interiør i både naturligt dagslys og kunstigt aftenlys – og blive helt sikker på dit valg.

Arbejdsområde polstring

Håndværk og kvalitet er i højsædet

Vi prioriterer det gode håndværk og den høje kvalitet fra start til slut – og vi har mere end 20 års faglig erfaring på alle vores værksteder. Derfor kan du regne med, at de tilbud, som vi afgiver med udgangspunkt i den aktuelle opgave, holder – og at vi leverer præcis som aftalt. 

Kig rundt på hjemmesiden, kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud – eller kig ind på et af vores møbelpolstrerværksteder og få rådgivning, idéer og tryghed i dine valg.

Nysgerrig efter at høre mere?
Translate »