Møbelpolstrer

Et traditionelt og up-to-date håndværk

At arbejde med møbelpolstring er en passion, der tager afsæt i et klassisk håndværk, der konstant udvikles og tilpasses nye materialer og krav – og i kærlighed til danske møbeltraditioner. Både de traditioner, som linkes direkte til de kendte danske møbeldesignere, og de traditioner, der tager udgangspunkt i gedigne møbeltraditioner – møbler for alle. Møbelpolstring er nemlig ikke kun relevant, hvis du har eksklusive og dyre designermøbler, men også når du har en gammel stol, som du bare elsker at sidde i.

På værkstederne vil du møde professionelle, detaljeorienterede møbelpolstrere, som brænder for opgaven. Vi har møbelpolstrere, der er specialister i specielle møbeltyper – og andre, der har bred erfaring med alle former for møbelpolstring. Og vi placerer selvfølgelig din opgave hos præcis den møbelpolstrer, der kan sikre det bedste resultat.

Møbelpolstreren vil fra starten vurdere opgaven og tjekke det gamle betræk omhyggeligt, inden det fjernes. Når møblet er efterset for skjulte skader, vil din møbelpolstrer genopbygge din sofa eller stol. En opgave, der kræver fokus, koncentration og erfaring. Møbelpolstring er nemlig håndarbejde – med meget begrænset brug af maskiner.

Den professionelle møbelpolstrer

Møbelpolstring er en håndværksmæssig uddannelse, som åbner en verden af muligheder – og er helt i tråd med tidens trend: genbrug, upcycling – og at bruge det, vi har, i stedet for at købe nyt.

4 ½ år med en kombination af værkstedspraktik og skole ruster møbelpolstreren til de fleste opgaver … erfaring og finesse gør det sidste. Og begge dele har vi os AP Møbelpolstring.

Håndarbejde, kvalitet og sans for detaljen, der både kan mærkes og ses.

AP Møbelpolstring Frederiksberg og Aalborg 19

Møbelpolstring & priser

Vi er ikke de eneste, der kan klare din møbelpolstring, måske er vi heller ikke de billigste – men har du tillid til os og vælger du at placere din opgave hos en af vores møbelpolstrere, så investerer vi vores erfaring i at sikre, at alle detaljer er helt perfekte, når du henter dit møbel hos os.

Møbelpolstring handler om mere end priser. Det handler om samarbejdet mellem dig og din møbel polstrer om et møbel, som skal stå i dit hjem i mange år og klare daglig brug og slitage uden at miste sit udtryk.

Projekter & Samarbejde

Nedenfor giver vi til inspiration et indblik i tidligere projekter – og dermed et indtryk af bredden i vores kompetencer og kapacitet. Produktporteføljen er ikke fyldestgørende, så finder du ikke et projekt, der ligner dit, så ring til os for en uforpligtende dialog om mulighederne for et samarbejde.

Garanti for et smukt resultat

Få kompetent rådgivning, lån prøver af møbelstoffer og -læder - og vær sikker på, at vi behandler dit møbel med respekt og mere end 20 års faglig erfaring.

Altid faste priser

Ingen overraskelser! Altid faste priser og leveringstider. Måske kan du finde prisen i vores prisliste - ellers hjælper vi gerne med et uforpligtende tilbud!

Håndværkstraditioner

På vores 2 møbelpolstrerværksteder møder du faguddannet personale med erfarne laugsmestre i spidsen. Din garanti for stolte håndværkstraditioner.

Hvem er designeren?

Ved du, at det er en designklassiker, du har stående? Men ikke hvem designeren er? Find dit møbel i vores galleri og læs historien bag det!

Landsdækkende service

Du finder os centralt placeret i København og Nordjylland. Få råd og vejledning i et af vores 2 inspirerende showrooms!

Professionelle samarbejder

Møbelproducent? Indretningsarkitekt? Hos AP Møbelpolstring indgår vi ofte i professionelle projekter og er klar med konsulentbistand og sparring.

Få et tilbud på din opgave
Translate »