Hynder efter mål

Skræddersyede løsninger til dit personlige hjem

Bestil hynder efter mål

Møbelpolstrer Peder R. Hansen forklarer i filmen, hvor nemt det er at bestille hynder efter mål.

 

Bestil hynder efter mål

Du kan bestille hynder efter mål i vores webshop.

Her kan du designe din hynde ud fra dit behov. Du bestemmer tykkelse, længde og bredde, farve på stof eller læder samt antallet af knapper i hynden. På den måde får du en hynde, der passer lige ind i dit hjem.

Der er rigtig mange, der bruger ordet ‘skræddersyet’, men når du hører det hos os, så mener vi det faktisk helt bogstaveligt. Hos os finder du nemlig ingen standardstørrelser på hynder til møbler – men får fuld fleksibilitet i størrelser, tykkelser og former på alle løse hynder efter mål.

Det betyder, at du kan komme til os med dine gamle stolehynder, sofahynder og puder – og være sikker på, at de nye tilpassede hynder, du senere afhenter, passer perfekt, ligger perfekt og former sig helt rigtigt efter dit møbel.

Vi er specialister i tilpassede hynder til møbler og har mange års håndværksmæssig erfaring med at skabe løse hynder efter mål, der ser ud som de originale – eller som en smuk opdatering, der matcher aktuelle trends og tendenser.

Dun- & skumpuder efter mål

Vi skærer og fremstiller alle typer puder og hynder i skum eller dun efter mål og ønske.

På vores to værksteder finder du specialudstyr og uddannede fagfolk, som du trygt kan stille spørgsmål og bede om råd og vejledning – og i vores showrooms kan vi guide dig til optimale materialevalg og vise dig vores mange kollektioner af møbelstoffer og møbellæder. Du er velkommen til at kigge ind – og bruge al den tid, du ønsker til at gå på opdagelse i de mange muligheder.

Uanset hvilken opgave, du søger uforpligtende sparring på, er du velkommen hos os. Du kan ringe, maile eller kigge ind i et af vores showrooms. Du kan tage dine hynder og puder med, eller du kan nøjes med billeder – vi skal nok finde en god løsning på din opgave til en god, fast pris.

Specialistrådgivning – også når du søger læderhynder efter mål

Når vi tager imod dine hynder eller puder, vurderer vi omhyggeligt, hvad opgaven kræver – og rådgiver dig grundigt om materialevalg. Afhængig af belastning, slid og funktionalitet ser vi det som en del af opgaven at dele vores erfaring med dig – og anbefale et materialevalg, som sikrer den bedste holdbarhed og funktionalitet. Både når det handler om valget af basismateriale som skumgummi, koldskum eller dun og af møbelstoffer og -betræk. Og også når du søger læderhynder efter mål, har vi specialistviden og smukke kvaliteter, du kan vælge mellem.

Vi laver alle slags tilpassede hynder til møbler efter mål: Stolehynder, sofahynder og puder – både til dit hjem, dit sommerhus, din campingvogn, båd eller yacht. Og det er vores passion at sikre det udtryk, du søger, og give dig input og sparring, der betyder, at resultatet måske er endnu smukkere, end du havde drømt om.

ap moebelpolstring ompolstring12

Finish & detaljer

Det er naturligt at være lidt bekymret for, om de små detaljer forsvinder, når bestående skum- og dunhynder skal fornys. Derfor vurderer vi altid opgaven grundigt, inden vi går i gang med syning af sofahynder, stolehynder og puder, så vi på forkant har mulighed for at afklare eventuelle spørgsmål om de små detaljer.

Måske mangler du blot en helt enkel skummadras efter mål med et basismøbelstof til en pallesofa? Måske har du et mere kompliceret sæt sofahynder og puder, som er slidt og kræver nye hynder af skumgummi eller koldskum og et funktionelt, smukt valg af møbelstof eller læder i den helt rigtige nuance.

Garanti for et smukt resultat

Få kompetent rådgivning, lån prøver af møbelstoffer og -læder - og vær sikker på, at vi behandler dit møbel med respekt og mere end 20 års faglig erfaring.

Altid faste priser

Ingen overraskelser! Altid faste priser og leveringstider. Måske kan du finde prisen i vores prisliste - ellers hjælper vi gerne med et uforpligtende tilbud!

Håndværkstraditioner

På vores 2 møbelpolstrerværksteder møder du faguddannet personale med erfarne laugsmestre i spidsen. Din garanti for stolte håndværkstraditioner.

Hvem er designeren?

Ved du, at det er en designklassiker, du har stående? Men ikke hvem designeren er? Find dit møbel i vores galleri og læs historien bag det!

Landsdækkende service

Du finder os centralt placeret i København og Nordjylland. Få råd og vejledning i et af vores 2 inspirerende showrooms!

Professionelle samarbejder

Møbelproducent? Indretningsarkitekt? Hos AP Møbelpolstring indgår vi ofte i professionelle projekter og er klar med konsulentbistand og sparring.

Få et tilbud på din opgave
Translate »