Priser

Hos os bliver du aldrig overrasket over prisen!

  • Find dit møbel i oversigte nedenfor
  • Klik på billederne for at se priserne på ompolstring af dit møbel
  • Kan du ikke finde dit møbel, så tag et billede af det og send det til os, så får du en pris tilsendt

Kontakt AP Møbelpolstring

Kan du ikke finde et billede af dit møbel?

Et komplet billedgalleri med beskrivelser af alle de møbler, som vi har arbejdet med, ville blive uoverskueligt stort. Derfor har vi valgt at vise et fornuftigt udsnit. Vi har stor erfaring med møbler tegnet af Søren Lund, Nielaus & Jeki, PP Møbler, Fritz Hansen, Finn Juhl, Brdr. Andersen møbler, Stouby Møbler, Preben Fabricius & Jørgen Kastholm, Foersom & Hiort-Lorenzen – og endelig behøver dit møbel jo ikke nødvendigvis at være et designermøbel for at have en brugs- eller affektionsværdi, der berettiger at forny møblet, give det et nyt look og forlænge levetiden og brugsværdien.

Vi ombetrækker alle slags møbler, kigger gerne på dit møbel og giver dig en fast ompolstringspris og leveringstid med udgangspunkt i stand og stof-/lædervalg.

Ved du ikke, hvem der har designet dit møbel?

Eller er du i tvivl? Så brug et par minutter på at se billederne af alle de møbler, som vi tilbyder faste priser på, igennem. Måske finder du dit møbel – eller ét der ligner – blandt disse. Hvis ikke, så er du velkommen til at sende os et billede og en beskrivelse af dine ønsker og idéer – eller til at kigge ind i ét af vores 2 showrooms i Aalborg eller København.

Vi ved, at pris kan være en faktor, når du overvejer en ombetrækning af et møbel – og med udgangspunkt i den erfaring, som vi har med møbelpolstring og priser, tilbyder vi derfor fast pris på ombetrækning af en lang række af de kendte, klassiske designermøbler.

Dit valg af stof eller læder har naturligvis afgørende indflydelse på prisen. Vi har taget udgangspunkt i henholdsvis AP-Stof og AP-Læder, men det er ikke dermed sagt, at du ikke kan vælge andre metervarer – vær blot opmærksom på, at dit valg vil have indflydelse på ombetrækningens pris. Vælger du anderledes, kan du dog stadig se de faste priser som en stærk indikation på vores ompolstringspriser. 

Kender du designeren bag dit møbel, er det forholdsvis nemt at klikke videre nedenfor. Er du imidlertid i tvivl om, hvem der har designet dit møbel, så kan du bruge lidt ekstra tid på at kigge billederne af de mange møbler igennem, som vi gennem tiden har haft mellem hænderne. Måske er du heldig at finde præcis dit møbel – eller måske et møbel, der ligner og dermed en ompolstringspris, der er nogenlunde retvisende uden at være bindende.

Du er altid velkommen til at sende os et billede af dit møbel med en kort beskrivelse af dine ønsker og idéer. Så vender vi hurtigt tilbage til dig med opdaterede, faste og bindende ombetrækningspriser – eller vi kontakter dig, hvis vi har brug for supplerende oplysninger for at være helt sikre.

Garanti for et smukt resultat

Få kompetent rådgivning, lån prøver af møbelstoffer og -læder - og vær sikker på, at vi behandler dit møbel med respekt og mere end 20 års faglig erfaring.

Altid faste priser

Ingen overraskelser! Altid faste priser og leveringstider. Måske kan du finde prisen i vores prisliste - ellers hjælper vi gerne med et uforpligtende tilbud!

Håndværkstraditioner

På vores 2 møbelpolstrerværksteder møder du faguddannet personale med erfarne laugsmestre i spidsen. Din garanti for stolte håndværkstraditioner.

Hvem er designeren?

Ved du, at det er en designklassiker, du har stående? Men ikke hvem designeren er? Find dit møbel i vores galleri og læs historien bag det!

Landsdækkende service

Du finder os centralt placeret i København og Nordjylland. Få råd og vejledning i et af vores 2 inspirerende showrooms!

Professionelle samarbejder

Møbelproducent? Indretningsarkitekt? Hos AP Møbelpolstring indgår vi ofte i professionelle projekter og er klar med konsulentbistand og sparring.

Få et tilbud på din opgave
Translate »