AP Møbelpolstring København

Direktør: Laugsmester Peder R. Hansen
Søndre Fasanvej 70
2000 Frederiksberg

CVR 18057875

Kontakt afdelingen i København

prh@ap-m.dk
Tlf. 36 16 21 65

Søger du som privat- eller erhvervskunde en stærk leverandør af kompetent møbelpolstring i København, så har du klikket ind det helt rigtige sted. AP Møbelpolstring Københavns historie går tilbage til 1994, hvor møbelpolstrerværkstedet under navnet PRH Møbelpolstring blev grundlagt af Peder R. Hansen, som stadig leder virksomheden og de 5 faguddannede medarbejdere, som har deres hverdag blandt designmøbler og klassikere på værkstedet.

Peder Hansen er laugsmester, som inden for møbelpolstring er din garanti for faglighed og kvalitet. Han har hands-on-erfaring med ompolstring og ombetrækning og har uddannet en lang række dygtige fagfolk – herunder Anders Bonnemann og Henrik Holm, som i dag er aktiv leder af afdelingen i Aalborg.

Møbelpolstrerværkstedet i København er i konstant udvikling – og sikrer parallelt med det gode kvalitetshåndværk, de gedigne løsninger og de kompetente metervarevalg, at hverdagen på værkstedet understøttes af moderne maskiner og teknologiske redskaber, der løser nogle af fagets udfordringer og understøtter arbejdet med de små detaljer.

AP Møbelpolstring København dækker områderne Frederiksberg, København, Sjælland og Nordsjælland.

 • Åbningstider

  • Mandag
   8.00 – 16.00
  • Tirsdag
   8.00 – 16.00
  • Onsdag
   8.00 – 16.00
  • Torsdag
   8.00 – 16.00
  • Fredag
   8.00 – 15.00

  Eller efter aftale – vi er fleksible.

  OBS!
  Grundet ferie vil der ikke være nogle i butikken der kan give råd og vejledning og priser om fredagen i ugerne 22 til og med uge 27.
  Telefonen og værkstedet er åben som normalt.

   

Kontakt
AP Møbelpolstring København

Har du et smukt, antikt møbel, der trænger til ompolstring eller ombetrækning? En designklassiker – eller et gedigent, anvendeligt møbel, som vi skal kigge på?

Eller et fagligt eller praktisk spørgsmål, som du søger et svar på?

Udfyld kontaktformularen så udførligt som muligt, så kigger vi på din besked og vender tilbage til dig indenfor 3 hverdage  … også hvis vi har brug for supplerende oplysninger!

  Navn *

  Mailadresse *

  Telefon *

  Emne

  Din besked

  Vedhæft billede(r)

  Ønsker du at sende os mere end ét billede som supplement til dit spørgsmål, så anbefaler vi, at du mailer dem direkte til prh@ap-m.dk

  Møbelpolstring København

  Hos AP Møbelpolstring København kombinerer vi det gode håndværk med et stort, aktivt showroom, hvor du finder et inspirerende udvalg af kollektionsprøver fra de stærkeste danske og internationale væverier og designvirksomheder. Besøg os, hent inspiration og få en uforpligtende rådgivning og vejledning! Har du det helt unikke møbel, så kan vi give det nyt liv og forlænge levetiden med mange år med respekt for historien, det gode håndværk og funktionaliteten.

  Vores hverdag er en fin blanding af opgaver for privat- og erhvervskunder – og det er ikke en kliché, når vi siger, at ingen opgave er hverken for lille eller for stor.

  Vi har allerede mange kunder fra Nordsjælland, så kommer du fra det område og står du med en opgave, så er du mere end velkommen til at tage kontakt til os.

  Translate »