Møbelproducent

Tilfør din produktion specialistviden

Er du etableret møbelproducent? Eller har du spirende tanker om en fremtidig møbelproduktion?

Og mangler du en kompetent underleverandør, der bakker op om dit projekt og deler specialviden og knowhow med dig i alle stadier af din proces mod et færdigt, funktionelt møbel? Så er du godt på vej!

Hos AP Møbelpolstring har vi bred erfaring som underleverandør til møbelbranchen – og forstår, at vi spiller en afgørende, men anonym rolle for din succes både i lanceringsfasen og den fortsatte produktion. Med gode håndværksmæssige dyder, sikrer vi finish og kvalitet – og med en professionel, fleksibel tilgang til møbelfremstilling og rollen som underleverandør, møder vi dine deadlines og krav.

Fleksible produktions- & lagerfaciliteter

Vores 2 møbelpolstrerværksteder i Aalborg og København samarbejder fleksibelt i forbindelse med såvel opstart af opgaver som levering af større møbelproduktioner – og er i tæt daglig dialog.

De 2 teams supplerer kompetencemæssigt hinanden, deler viden og erfaring – og forstår i forbindelse med spidsbelastninger at videregive alle detaljer omkring den specifikke fremstilling af møbler, så du altid ved, at din produktion er i de bedste hænder.

Alle større møbelproduktioner digitaliseres, så vi hurtigt og effektivt kan hjælpe med hasteleverancer – og vores lagerfaciliteter giver os muligheden for at lagerføre færdige modeller, der kan polstres med kort varsel.

paerer baeredygtig energi

Håndværk – og de rigtige maskiner

Når skabelonerne til din møbelproduktion er digitaliseret og skåret på moderne udstyr, fortsætter processen i systuerne, hvor vi råder over specialmaskiner til ethvert formål. Og på trods af at al montering er håndarbejde, så rummer monteringsafdelingen mange moderne maskiner, der hjælper os med at sikre gode arbejdsstillinger og optimal tilgang til komplicerede emner – og ikke mindst hjælper os med at holde effektivitet og flow i produktionen.

Står vi i forbindelse med en opgave med en udfordring, der kræver specialiseret udstyr, er vi klar til at investere i opgaven – og dermed i at matche kravene til din møbelproduktion.

Projekter & Samarbejde

Nedenfor giver vi til inspiration et indblik i tidligere projekter – og dermed et indtryk af bredden i vores kompetencer og kapacitet. Produktporteføljen er ikke fyldestgørende, så finder du ikke et projekt, der ligner dit, så ring til os for en uforpligtende dialog om mulighederne for et samarbejde.

Garanti for et smukt resultat

Få kompetent rådgivning, lån prøver af møbelstoffer og -læder - og vær sikker på, at vi behandler dit møbel med respekt og mere end 20 års faglig erfaring.

Altid faste priser

Ingen overraskelser! Altid faste priser og leveringstider. Måske kan du finde prisen i vores prisliste - ellers hjælper vi gerne med et uforpligtende tilbud!

Håndværkstraditioner

På vores 2 møbelpolstrerværksteder møder du faguddannet personale med erfarne laugsmestre i spidsen. Din garanti for stolte håndværkstraditioner.

Hvem er designeren?

Ved du, at det er en designklassiker, du har stående? Men ikke hvem designeren er? Find dit møbel i vores galleri og læs historien bag det!

Landsdækkende service

Du finder os centralt placeret i København og Nordjylland. Få råd og vejledning i et af vores 2 inspirerende showrooms!

Professionelle samarbejder

Møbelproducent? Indretningsarkitekt? Hos AP Møbelpolstring indgår vi ofte i professionelle projekter og er klar med konsulentbistand og sparring.

Få et tilbud på din opgave
Translate »