AP Møbelpolstring Aalborg

Direktør: Laugsmester Henrik Holm
Virkelyst 16A
9400 Nørresundby

CVR 32473377

Kontakt afdelingen i Aalborg

hh@ap-m.dk
Tlf. 89 93 75 00

Hos AP Møbelpolstring Aalborg finder du både som privat- og erhvervskunde en kompetent leverandør af ombetrækning og ompolstring af alle typer møbler og hynder.

AP Møbelpolstring Aalborg åbnede i 2010 og er det nyeste af vores møbelpolstrerværksteder. Den daglige ledelse af værkstedets 7 medarbejdere ligger hos Henrik Holm, som er uddannet møbelpolstrer i afdelingen i København og har været en del af virksomheden siden 2004.

Henrik Holm er som laugsmester synonym med godt kvalitetshåndværk. Han sikrer den unikke forståelse for detaljen i enhver ompolstring eller ombetrækning – og udvikler samtidig værkstedets faciliteter, medarbejdere og ikke mindst det udvalg af smukke kollektioner af møbelstoffer og møbellæder, som du kan gå på opdagelse i, når du besøger det inspirerende showroom.

Hos AP Møbelpolstring Aalborg har vi altid tid til at vejlede og rådgive – og er altid klar med en fast pris og leveringstid.

AP Møbelpolstring Aalborg dækker hele området i Nordjylland – herunder også Hjørring og Nørresundby.

 • Åbningstider

  • Mandag
   8.00 – 16.00
  • Tirsdag
   8.00 – 16.00
  • Onsdag
   8.00 – 16.00
  • Torsdag
   8.00 – 16.00
  • Fredag
   8.00 – 15.00

  Eller efter aftale – vi er fleksible.

Kontakt
AP Møbelpolstring Aalborg

Har du et smukt, antikt møbel, der trænger til ompolstring eller ombetrækning? En designklassiker – eller et gedigent, anvendeligt møbel, som vi skal kigge på?

Eller et fagligt eller praktisk spørgsmål, som du søger et svar på?

Udfyld kontaktformularen så udførligt som muligt, så kigger vi på din besked og vender tilbage til dig indenfor 3 hverdage  … også hvis vi har brug for supplerende oplysninger!

  Navn *

  Mailadresse *

  Telefon *

  Emne

  Din besked

  Vedhæft billede(r)

  Ønsker du at sende os mere end ét billede som supplement til dit spørgsmål, så anbefaler vi, at du mailer dem direkte til hh@ap-m.dk

  Møbelpolstring Aalborg

  Hos AP Møbelpolstring Aalborg kombinerer vi det gode håndværk med et stort, aktivt showroom, hvor du finder et inspirerende udvalg af kollektionsprøver fra de stærkeste danske og internationale væverier og designvirksomheder. Besøg os, hent inspiration og få en uforpligtende rådgivning og vejledning! Har du det helt unikke møbel, så kan vi give det nyt liv og forlænge levetiden med mange år med respekt for historien, det gode håndværk og funktionaliteten.

  Vores hverdag er en fin blanding af opgaver for privat- og erhvervskunder – og det er ikke en kliché, når vi siger, at ingen opgave er hverken for lille eller for stor.

  Translate »