Ompolstring

Ompolstring forlænger dine møblers levetid

Der er ikke altid fornuft i at kassere gode, funktionelle kvalitetsmøbler blot fordi slitage eller trends har gjort dem trætte og uaktuelle. Møblernes rammer er sjældent så slidte som polstringen – og en tur forbi ét af vores 2 møbelpolstrerværksteder kan rette op på god stil og fjerne behovet for nyinvestering.

Vi udfører ikke kun ombetrækning af eksklusive designmøbler – men ompolstrer også ofte større sæt af stole, lænestole og sofaer til totalindretninger af virksomheder, kantiner, restauranter, caféer og offentlige institutioner.

Har du et større antal møbler, som trænger til ombetrækning, så lad os give dig en vurdering af møblernes stand og kvalitet – og en lige så kvalificeret vurdering af opgavens omfang, budget og timing.

Ompolstring

Ombetrækning af stole, lænestole og sofaer

Der vil ofte være varierende slitage og skader på et større antal møbler, som gennem nogle år har været en del af et professionelt miljø – og opgaven vil variere fra emne til emne. Vi håndterer derfor alle emner individuelt i hele processen. Gammelt betræk fjernes omhyggeligt, emnerne efterses og tjekkes for skjulte skader og belastninger – og genopbygges med professionel ompolstring.

Kvalitetshåndværk med sans for detaljen på alle niveauer.

Uaktuelle farver og materialer forsvinder og erstattes med kvalitetsmaterialer, møbelstoffer eller møbellæder i smukke nuancer – og skaber et nyt tidssvarende udtryk.

Ompolstring
Ompolstring

Godt håndværk bliver aldrig uaktuelt

De klassiske håndværksdyder er en bærende del af moderne møbelbetrækning. I vores monteringsafdelinger har vi uddannet personale, der monterer alt i hånden – og hæfteklammerne skydes først i, når møbelstoffet eller møbellæderet sidder perfekt på emnet. Det kræver fokus, koncentration og forståelse for den enkelte opgave – også selv om det aktuelle emne er en del af en serie på mange. Den maskinelle del af betrækningen begrænses til maskiner, der han holde emnet på plads, sikre stabilitet og en god arbejdsstilling.

Resultatet er smukke, elegante ompolstringer – og et helt nyt udtryk til dine møbler.

Projekter & Samarbejde

Nedenfor giver vi til inspiration et indblik i tidligere projekter – og dermed et indtryk af bredden i vores kompetencer og kapacitet. Produktporteføljen er ikke fyldestgørende, så finder du ikke et projekt, der ligner dit, så ring til os for en uforpligtende dialog om mulighederne for et samarbejde.

Garanti for et smukt resultat

Få kompetent rådgivning, lån prøver af møbelstoffer og -læder - og vær sikker på, at vi behandler dit møbel med respekt og mere end 20 års faglig erfaring.

Altid faste priser

Ingen overraskelser! Altid faste priser og leveringstider. Måske kan du finde prisen i vores prisliste - ellers hjælper vi gerne med et uforpligtende tilbud!

Håndværkstraditioner

På vores 2 møbelpolstrerværksteder møder du faguddannet personale med erfarne laugsmestre i spidsen. Din garanti for stolte håndværkstraditioner.

Hvem er designeren?

Ved du, at det er en designklassiker, du har stående? Men ikke hvem designeren er? Find dit møbel i vores galleri og læs historien bag det!

Landsdækkende service

Du finder os centralt placeret i København og Nordjylland. Få råd og vejledning i et af vores 2 inspirerende showrooms!

Professionelle samarbejder

Møbelproducent? Indretningsarkitekt? Hos AP Møbelpolstring indgår vi ofte i professionelle projekter og er klar med konsulentbistand og sparring.

Nysgerrig efter at høre mere?
Translate »