Ompolstring

Ompolstring forlænger dine møblers levetid

At løfte gode, funktionelle kvalitetsmøbler med ompolstring i stedet for at kassere dem, fordi slitage har gjort dem trætte og uaktuelle, taler direkte ind i tidens aktuelle trends omkring bæredygtighed og upcycling. Møblernes rammer er sjældent så slidte som polstringen – og en tur forbi ét af vores 2 møbelpolstrerværksteder kan være en rigtig god investering.

Ompolstring af møbler i professionelle miljøer

Arbejder du professionelt med totalindretninger af virksomheder, kantiner, restauranter, caféer og offentlige institutioner? Så er ompolstring måske en del af løsningen på dine opgaver. Med professionel ompolstring kan du tappe ind i tidens trends – og genbruge. Ombetrækning af stole kan give et rum et helt nyt look, ompolstring af en sofa kan give en spændende ny kontrast.

Der vil ofte være varierende slitage og skader på et større antal møbler, som gennem nogle år har været en del af et professionelt miljø – og opgaven vil variere fra emne til emne. Vi håndterer derfor alle emner individuelt i hele processen. Gammelt betræk fjernes omhyggeligt, emnerne efterses og tjekkes for skjulte skader og belastninger – og genopbygges med professionel ompolstring.

Vi hjælper dig med en vurdering af møblernes stand og kvalitet – og en lige så kvalificeret vurdering af opgavens omfang, budget og timing.

ap moebelpolstring laeder i indretningen

Hvilke stole & sofaer kan ompolstres?

Langt de fleste! Vi udfører både ombetrækning af stole og polstring af din sofa. Det gælder både de eksklusive designermøbler og dem, der er flest af ­– de gode gedigne stole og sofaer, som står i de fleste danske hjem. Polstring af en sofa kan uanset købspris og nyanskaffelsesværdi give mening, hvis du er glad for dit møbel – det samme gælder betrækning af stole.

Ombetrækning af sofa, lænestol og stole. Pris?

Inden vi går i gang med ombetrækning af din sofa, polstring af en stol eller ombetrækning af hynder, så starter vi med at give dig en pris.

Kvalitetshåndværk er ikke gratis, men når du ser, hvordan uaktuelle farver og materialer forsvinder og erstattes med kvalitetsmaterialer, møbelstoffer eller møbellæder i smukke nuancer, så sætter det værdien af ompolstringen i perspektiv.

Ompolstring af en sofa, betrækning af stole og ombetrækning af hynder tilfører dit hjem ny kant med et nyt tidssvarende udtryk.

Godt håndværk bliver aldrig uaktuelt

De klassiske håndværksdyder er en bærende del af moderne møbelbetrækning. I vores monteringsafdelinger har vi uddannet personale, der monterer alt i hånden – og hæfteklammerne skydes først i, når møbelstoffet eller møbellæderet sidder perfekt på emnet. Det kræver fokus, koncentration og forståelse for den enkelte opgave også selv om det aktuelle emne er en del af en serie på mange. Den maskinelle del af betrækningen begrænses til maskiner, der kan holde emnet på plads, sikre stabilitet og en god arbejdsstilling.

Resultatet er smukke, elegante ompolstringer – og et helt nyt udtryk til dine møbler.

Projekter & Samarbejde

Nedenfor giver vi til inspiration et indblik i tidligere projekter – og dermed et indtryk af bredden i vores kompetencer og kapacitet. Produktporteføljen er ikke fyldestgørende, så finder du ikke et projekt, der ligner dit, så ring til os for en uforpligtende dialog om mulighederne for et samarbejde.

Garanti for et smukt resultat

Få kompetent rådgivning, lån prøver af møbelstoffer og -læder - og vær sikker på, at vi behandler dit møbel med respekt og mere end 20 års faglig erfaring.

Altid faste priser

Ingen overraskelser! Altid faste priser og leveringstider. Måske kan du finde prisen i vores prisliste - ellers hjælper vi gerne med et uforpligtende tilbud!

Håndværkstraditioner

På vores 2 møbelpolstrerværksteder møder du faguddannet personale med erfarne laugsmestre i spidsen. Din garanti for stolte håndværkstraditioner.

Hvem er designeren?

Ved du, at det er en designklassiker, du har stående? Men ikke hvem designeren er? Find dit møbel i vores galleri og læs historien bag det!

Landsdækkende service

Du finder os centralt placeret i København og Nordjylland. Få råd og vejledning i et af vores 2 inspirerende showrooms!

Professionelle samarbejder

Møbelproducent? Indretningsarkitekt? Hos AP Møbelpolstring indgår vi ofte i professionelle projekter og er klar med konsulentbistand og sparring.

Få et tilbud på din opgave
Translate »