Hynder efter mål

Hynder & puder efter mål

Hos os finder du ingen standardstørrelser på hynder og puder – men fuld fleksibilitet i størrelser, tykkelser og former.

Det betyder, at du kan komme til os med dine gamle hynder og puder – og være sikker på, at de nye versioner, du senere afhenter, passer perfekt, ligger perfekt og former sig helt rigtigt efter dit møbel.

Når vi tager imod dine hynder eller puder, vurderer vi omhyggeligt, hvad opgaven kræver – og vi rådgiver dig grundigt om materialevalg. Afhængig af belastning, slid og funktionalitet er det vores opgave at anbefale det materialevalg, som sikrer dig den bedste holdbarhed og funktionalitet – både når det handler om valget af et basismateriale som skumgummi, koldskum eller dun og af møbelstoffer og -betræk.

Vi skærer alle slags hynder efter mål – både til dit hjem, dit sommerhus, din campingvogn, båd eller yacht. Og det er vores passion at sikre det udtryk, du søger, og give dig input og sparring, der betyder, at resultatet måske er endnu smukkere, end du havde drømt om.

Hynder efter mål

Finish & detalje

Det er naturligt at være lidt bekymret for, om de små detaljer forsvinder, når bestående skum- og dunhynder skal fornys. Derfor vurderer vi altid opgaven grundigt, inden vi går i gang med syning af hynder og puder, så vi på forkant har mulighed for at afklare eventuelle spørgsmål om de små detaljer.

Måske mangler du blot en helt enkel skummadras efter mål med et basismøbelstof til en pallesofa? Måske har du et mere kompliceret sæt hynder og puder, som er slidt og kræver nye hynder af skumgummi eller koldskum og et funktionelt, smukt valg af møbelstof i den helt rigtige nuance?

Uanset opgave, så er du velkommen hos os. Du kan ringe, maile eller kigge ind i et af vores showrooms. Du kan tage dine hynder og puder med, eller du kan nøjes med billeder – vi skal nok finde en god løsning på din opgave til en god, fast pris.

Hynder efter mål
Hynder efter mål

Dun- & skumpuder efter mål

Vi skærer og fremstiller alle typer puder og hynder i skum eller dun efter mål og ønske.

På vores 2 værksteder finder du både specialudstyr og uddannede fagfolk, som du trygt kan stille spørgsmål og bede om råd og vejledning – og i vores showrooms kan vi guide dig til optimale materialevalg og vise dig vores mange kollektioner af møbelstoffer og møbellæder. Du er velkommen til at kigge ind – og bruge al den tid, du ønsker til at gå på opdagelse i de mange muligheder.

Garanti for et smukt resultat

Få kompetent rådgivning, lån prøver af møbelstoffer og -læder - og vær sikker på, at vi behandler dit møbel med respekt og mere end 20 års faglig erfaring.

Altid faste priser

Ingen overraskelser! Altid faste priser og leveringstider. Måske kan du finde prisen i vores prisliste - ellers hjælper vi gerne med et uforpligtende tilbud!

Håndværkstraditioner

På vores 2 møbelpolstrerværksteder møder du faguddannet personale med erfarne laugsmestre i spidsen. Din garanti for stolte håndværkstraditioner.

Hvem er designeren?

Ved du, at det er en designklassiker, du har stående? Men ikke hvem designeren er? Find dit møbel i vores galleri og læs historien bag det!

Landsdækkende service

Du finder os centralt placeret i København og Nordjylland. Få råd og vejledning i et af vores 2 inspirerende showrooms!

Professionelle samarbejder

Møbelproducent? Indretningsarkitekt? Hos AP Møbelpolstring indgår vi ofte i professionelle projekter og er klar med konsulentbistand og sparring.

Nysgerrig efter at høre mere?
Translate »