Møbelstoffer

At vælge blandt mange møbelstoffer

Hør mere om møbelstof

Møbelpolstrer Peder R. Hansen forklarer mere om valget af møbelstof i filmen.

 

AP-Stof og AP-Uldstof

.. er vores nøje udvalgte stofkvaliteter til skarpe priser.

AP-Stof

250 kr./meter

AP-Stof er karakteristiske metervarer i polyester med en unik, høj slidstyrke. AP-Stof er slidstyrketestet til mellem 40.000 og 180.000 Martindale – dvs. de har gennemgået maskinelle test, der belaster stoffet på samme måde, som dagligt brug. Afhængig af opgaven får du hos os klare anbefalinger på krav til Martindale – fordi møbler til professionelt brug stiller andre og højere krav end sofaen i det private hjem.

I kollektionen finder du forskellige vævninger og et væld af nuancer og udtryk. De fleste er vaskbare ved 30°C i vaskemaskine – og alle med høj funktionalitet.

Se mulighederne i vores showrooms – og lad os rådgive og guide dig til det optimale valg.

AP-Uldstof

450 kr./meter

AP-Uldstof er klassiske møbelstoffer vævet enten i ren uld eller med uld som det bærende materiale. Uldstoffet er et eksklusivt valg til rigtig mange ombetrækninger eller ompolstringer. Et sikkert valg uden at gå på kompromis med slidstyrken, som er testet til over 50.000 Martindale.

Vi tilbyder dig en række forskellige vævninger og smukke farver.

Besøg vores showroom, se mulighederne, sammenlign kvaliteterne og få svar på alle dine spørgsmål og overvejelser.

Når du får et møbel ompolstret eller ombetrukket, så er det ofte fordi det enten er et kostbart designmøbel, et møbel med en særlig komfort eller funktionalitet – eller et arvestykke med høj affektionsværdi.

Det kan være med et ønske om at bevare et så autentisk udseende som muligt – og det kan være det modsatte; at give det et nyt udtryk og lade det indgå i en ny indretning, et nyt interiør eller måske et nyt hjem?

Uanset hvad, så kan det være svært at vælge det helt rigtige blandt et uendeligt udvalg af møbelstoffer …

Derfor anbefaler vi, at du sætter en halv times tid af til et besøg i ét af vores showrooms. Her møder vi dig midt i et stort udvalg af møbelstofkollektioner fra de bedste danske og internationale producenter. Vi har sikret en bredde i vores udvalg, der betyder, at vi kan matche dine ønsker – uanset om du har fokus på slidstyrke, materialekvalitet, design eller farvenuancer.

Gør dit valg af møbelstof stilfuldt og funktionelt

Når det kommer til indretning, er valg af møbelstof en vigtig beslutning.

Møbelstof kan have stor indflydelse på både udseendet og følelsen af et møbelstykke samt på helhedsindtrykket af et rum. Når du skal vælge møbelstof, er det vigtigt at overveje flere faktorer. Først og fremmest skal du tænke på det praktiske. Skal møblerne bruges i et rum med høj trafik, hvor de kan blive udsat for slitage og pletter? I så fald er et holdbart og let rengøringsbart stof vigtigt. Stoffets farve og mønster er også afgørende for indretningens stil og æstetik.

Overvej rummets farvepalet og stil, og vælg et møbelstof, der passer til det eksisterende interiør eller som kan være et blikfang i rummet. Desuden skal du tænke på komforten. Bløde og behagelige stoffer er ideelle til møbler, der skal bruges til afslapning, mens mere strukturerede stoffer kan være velegnede til formelle møbler. Endelig er kvaliteten af stoffet også vigtig. Investér i et møbelstof af høj kvalitet for at sikre, at møblerne holder længe og bevarer deres skønhed.

Ved at tage alle disse faktorer i betragtning kan du vælge det perfekte møbelstof til din indretningsopgave og skabe et rum, der er både stilfuldt og funktionelt.

ap moebelpolstring ompolstring6

Er du i tvivl?

Vi guider dig kompetent mod af de kvaliteter, der imødekommer dine krav og ønsker – og vejleder dig i dine valg og prioriteringer, så vi i fællesskab får skabt overblik over mulighederne og pejlet os ind på et udvalg, som du kan fokusere på – og eventuelt låne med hjem.

Her kan du holde dem op mod gardiner, tæpper, andre møbler og malerier, se dem i fuldt dagslys – og i dæmpet aftenbelysning – og få tryghed for, at du træffer det rigtige valg.

Se hvilke kollektioner, du lige nu finder i vores showroom nedenfor – og kig ind, mærk og sammenlign kvaliteterne og få al den rådgivning og vejledning, du ønsker!

Leverandører af møbelstof

Backhausen, Bogesunds
Bomholtz Larsen
C. Olesen
Camira
Carlsen Textiles
Cesco
Danish Art Weaving

Designer Guild
Fanny Aronsen
Gabriel
Jab
Kilsund
Kirkby House

Kjellerup Væveri
Kobe
Kvadrat
Nevotex
Repp Jensen
Romo

Ross Fabrics
Sandersson
Scan Aprima
Sherwood
Svensson Markspelle
Väveriet

Få et tilbud på din opgave
Translate »