Hent tilbud på din opgave

Få et uforpligtende tilbud

Sådan får du et tilbud

Møbelpolstrer Peder R. Hansen forklarer i filmen, hvor nemt det er at få et tilbud på din opgave.

 

Vi ved godt, at der forud for en beslutning om at ombetrække eller ompolstre et møbel eller flere ligger mange overvejelser – og at én af dem er prisen. For hvad koster det egentlig at genskabe funktionalitet – og opdatere et møbel, så det bliver en naturlig del af de omgivelser, som det skal stå i?

Nogle designermøbler er så kostbare, at en ombetrækning eller en ompolstring altid er relevant. Andre minder om mennesker og svundne tider og har en stor affektionsværdi – og endnu andre kunne bare være sjove at ’lege med’ som en del af moderne indretning.

Vi ved, at pris kan være en faktor, når du overvejer en ombetrækning af et møbel – og med udgangspunkt i den erfaring, som vi har med møbelpolstring og priser, tilbyder vi derfor fast pris på ombetrækning af en lang række af de kendte, klassiske designermøbler.

Dit valg af stof eller læder har naturligvis afgørende indflydelse på prisen. Vi har taget udgangspunkt i henholdsvis AP-Stof og AP-Læder, men det er ikke dermed sagt, at du ikke kan vælge andre metervarer – vær blot opmærksom på, at dit valg vil have indflydelse på ombetrækningens pris. Vælger du anderledes, kan du dog stadig se de faste priser som en stærk indikation på vores ompolstringspriser. 

Kender du designeren bag dit møbel, er det forholdsvis nemt at klikke videre nedenfor. Er du imidlertid i tvivl om, hvem der har designet dit møbel, så kan du bruge lidt ekstra tid på at kigge billederne af de mange møbler igennem, som vi gennem tiden har haft mellem hænderne. Måske er du heldig at finde præcis dit møbel – eller måske et møbel, der ligner og dermed en ompolstringspris, der er nogenlunde retvisende uden at være bindende.

Du er altid velkommen til at sende os et billede af dit møbel med en kort beskrivelse af dine ønsker og idéer. Så vender vi hurtigt tilbage til dig med opdaterede, faste og bindende ombetrækningspriser – eller vi kontakter dig, hvis vi har brug for supplerende oplysninger for at være helt sikre.

Sådan gør du …

Uanset hvad din grund er til at overveje at ombetrække eller ompolstre, så er du velkommen til at hente et uforpligtende tilbud hos os. Følg de 5 trin til et uforpligtende tilbud, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig med et fast tilbud – og du står pludselig med et brugbart beslutningsgrundlag …

 • Vælg afdeling

  Klik ind under KONTAKT – og vælg ét af vores 3 møbelpolsterværksteder i henholdsvis Horsens, København og Aalborg

 • Udfyld formular

  Find kontaktformularen nederst på de enkelte afdelingers side – og giv os som minimum dit navn, din mailadresse og et telefonnummer, hvor vi kan hente supplerende oplysninger, hvis nødvendigt

 • Beskriv møbel

  Del så mange detaljer om dit møbel med os som muligt – og fortæl os, hvilke tanker du har gjort dig om ombetrækningen/ompolstringen. Hvilken stand er det i? Hvor gammelt er det? Hvor stammer det fra? Hvem har designet det? Hvor er det produceret? Ved du ikke ret meget, så skriv hvad du ved …

 • Send billede

  Når vi får et billedet af møblet, så hjælper det os rigtig godt på vej! Send os derfor et billede taget i godt lys – og i en god vinkel!

 • Afvent tilbud

  Har vi brug for et par detaljer, for at kunne give dig en pris, så kontakter vi dig – og hvis ikke, så lander vores faste tilbud i din mailbox inden for få dage. Helt uforpligtende for dig!

Du er også velkommen i vores showrooms

Er du i nærheden af Aalborg, Horsens eller København, så er du altid velkommen til at besøge vores showrooms, hvor vi er klar med rådgivning og et væld af smukke møbelstoffer, som du helt uforpligtende kan gå på opdagelse i.

Tag et billede af dit møbel – eller selve møblet med, hvis du hellere vil det, så præsenterer vi dig for de kollektioner af møbelstoffer og/eller møbellæder, som vi vil anbefale til opgaven. Du vælger i fred og ro – og kan også låne prøver med hjem, så du kan træffe den endelige beslutning i det interiør, som dit møbel skal passe ind i.

Når du besøger vores showroom, får du selvfølgelig også en fast pris på opgaven, inden du forlader os igen.

Stadig helt uforpligtende for dig.

Garanti for et smukt resultat

Få kompetent rådgivning, lån prøver af møbelstoffer og -læder - og vær sikker på, at vi behandler dit møbel med respekt og mere end 20 års faglig erfaring.

Altid faste priser

Ingen overraskelser! Altid faste priser og leveringstider. Måske kan du finde prisen i vores prisliste - ellers hjælper vi gerne med et uforpligtende tilbud!

Håndværkstraditioner

På vores 2 møbelpolstrerværksteder møder du faguddannet personale med erfarne laugsmestre i spidsen. Din garanti for stolte håndværkstraditioner.

Hvem er designeren?

Ved du, at det er en designklassiker, du har stående? Men ikke hvem designeren er? Find dit møbel i vores galleri og læs historien bag det!

Landsdækkende service

Du finder os centralt placeret i København og Nordjylland. Få råd og vejledning i et af vores 2 inspirerende showrooms!

Professionelle samarbejder

Møbelproducent? Indretningsarkitekt? Hos AP Møbelpolstring indgår vi ofte i professionelle projekter og er klar med konsulentbistand og sparring.

Få et tilbud på din opgave
Translate »