AP-Læder – slidstærkt & nemt at holde

Der findes verden over et væld af kompetente producenter af møbellæder – og for at give dig en række solid kollektioner at vælge imellem har vi udvalgt en række leverandører, som vi kan stå inde for. Og som altid leverer en kvalitet, der lever op til både dine og vores forventninger.

Parallelt har vi opbygget vores egen kollektion af møbellæder – håndplukket fra anerkendte, europæiske producenter med mange års erfaring i fremstilling af møbellæder. Vi har valgt at fokusere på semianilin møbellæder fremstillet af europæiske råhuder (Læs eventuelt mere om møbellæder kvaliteter under MØBELLÆDER) med et mål om at tilbyde en unik kombination af slidstyrke, funktionalitet og et rigtig fornuftigt prisniveau.

Møbellæder

Et væld af smukke nuancer

AP-Læder omfatter ikke mindre end to kvaliteter, anilin og semianilin, der kommer i et væld af smukke nuancer i lækker og virkelig slidstærk kvalitet, som blot kræver et minimum af vedligeholdelse for at sikre dig et smukt udtryk i mange år.

Du kan få indtryk af de mange farver via indgangene nedenfor – men de små billeder yder ikke vores kollektion fuld retfærdighed og det kan være svært at skelne mellem nuancer, der ligger tæt på hinanden og alligevel har vidt forskellige udtryk. Derfor inviterer vi dig til at besøge et af vores 3 showrooms i Aalborg, Horsens og København. Her giver vi dig gerne en detaljeret introduktion til AP-læder kollektionen, lige som du kan låne prøver med hjem og i rolige omgivelser vurdere møbellæderet, sammenligne det med det nuværende læder på dit møbel – og beslutte om du skal søge at ramme samme nuance eller tiden, boligtrends og dit interiør gør et farveskift til det perfekte valg.

Besøg os, lad os dele vores viden om møbellæder, slidstyrke og vedligeholdelse med dig – så bliver du helt sikker på dit valg.

Møbellæder

AP-læder (semianilin)

Pris 2.500,-/hud

AP-Læder (semianilin) er et letkorrigeret semianilinlæder, der tilbydes i en lang række flotte farver, der matcher din opgave.

Se mulighederne i vores showrooms – og lad os rådgive og guide dig til det optimale valg.

AP-Læder (anilin)

Pris 3.500,-/hud

AP-Læder (anilin) er et glat fuldnarvet anilinlæder i en bred kollektion med en lang række flotte farver.

Besøg vores showroom, se mulighederne, sammenlign kvaliteterne og få svar på alle dine spørgsmål og overvejelser.

Nysgerrig efter at høre mere?
Translate »