AP-stof – et prisfornuftigt, godt valg

I vores 3 showrooms finder du kollektionerne fra stort set alle de danske kvalitetsproducenter af møbelstoffer side om side med internationale brands – og ikke mindst vores egen kollektion, AP-stof, som er håndplukket på anerkendte væverier omkring i verden.

Kollektionen byder på en bred vifte af farver og nuancer, omfatter forskellige vævetyper og kvaliteter. Udvalgt med udgangspunkt i vores erfaring og kvalitetssans – specielt til vores kunder.

Fælles for alle møbelstoffer i AP-stof kollektionen er, at de har en høj slidstyrke og de fleste kan vaskes ved 30°C, hvilket gør dem specielt velegnede til møbler med løse hynder og aftageligt betræk.

Endelig er AP-stof er et prisfornuftigt valg – uanset om du vælger de klassiske uld- og uldblandingskvaliteter eller de karakteristiske, slidstærke polyesterstoffer.

AP-Stof

Pris 250,-/meter

AP-Stof er de karakteristiske polyestermetervarer med en unik, høj slidstyrke. AP-Stofferne er slidstyrketestet til mellem 40.000 og 180.000 Martindale – dvs. de har gennemgået maskinelle test, der belaster stoffet på samme måde, som dagligt brug. Afhængig af opgaven får du hos os klare anbefalinger på krav til Martindale – møbler til professionelt brug stiller andre og højere krav end sofaen i det private hjem.

I kollektionen finder du forskellige vævninger, et væld af nuancer og udtryk. De fleste er vaskbare ved 30°C i vaskemaskine – og alle med høj funktionalitet.

Se mulighederne i vores showrooms – og lad os rådgive og guide dig til det optimale valg.

AP-Uldstof

Pris 450,-/meter

AP-Uldstof er klassiske møbelstoffer vævet enten i ren uld eller med uld som det bærende materiale. Uldstoffet er et eksklusivt valg til rigtig mange ombetrækninger eller ompolstringer. Et sikkert valg uden at gå på kompromis med slidstyrken, som er testet til +50.000 Martindale.

Vi tilbyder dig en række forskellige vævninger og smukke farver.

Besøg vores showroom, se mulighederne, sammenlign kvaliteterne og få svar på alle dine spørgsmål og overvejelser.

Translate »