Møbelpolstring Horsens

AP Møbelpolstring Horsens

Direktør: Laugsmester Anders Bonnemann
Østerhåbsvej 77
8700 Horsens

CVR 29171939

Kontakt afdelingen i Horsens

ap@ap-m.dk
Tlf.nr. 75 62 80 90

Søger du møbelpolstring i Horsens, så går du ikke forgæves hos AP Møbelpolstring Horsens, som blev etableret i januar 2006 og er vores største møbelpolstrerværksted med 8 fastansatte medarbejdere. I spidsen for det faguddannede team står Anders Bonnemann, som er uddannet møbelpolstrer – og har været en del af branchen siden 1994, hvor han startede sin karriere som lærling. Anders er laugsmester; en titel som i møbelpolstrerbranchen er din garanti for kvalitet og faglighed.

Anders samarbejder tæt med kollegerne i både Aalborg og København, er en aktiv del af dagligdagen på møbelpolstrerværkstedet og sikrer, at maskiner er helt up-to-date og vedligeholdes optimalt. Møbelpolstring er et klassisk håndværk i udvikling, hvilket betyder, at processerne understøttes af maskiner og redskaber, der sikrer de bedst mulige resultater – også på møbelpolstrerværkstedet lidt uden for Horsens.

Møbelpolstring Horsens
Laugsmester Anders Bonnemann

Møbelpolstring Horsens

Møbelpolstring Horsens

Hos AP Møbelpolstring Horsens kombineres det gode håndværk med et stort, aktivt showroom med et væld af prøver fra alle vores danske og internationale leverandører. Du er altid velkommen til at besøge os, hente inspiration og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan give dit møbel nyt liv og forlænge levetiden med mange år.

Vores hverdag er en fin blanding af opgaver for privat- og erhvervskunder – og det er ikke en kliché, når vi siger, at ingen opgave er hverken for lille eller for stor.

 

 

 • Åbningstider (privatkunder)

  • Tirsdag
   8.00 – 15.00
  • Torsdag
   8.00 – 15.00

  Telefonen er åben alle hverdage fra 8.00—15.00

Kontakt
AP Møbelpolstring Horsens

Har du et smukt, antikt møbel, der trænger til ompolstring eller ombetrækning? En designklassiker – eller et gedigent, anvendeligt møbel, som vi skal kigge på?

Eller et fagligt eller praktisk spørgsmål, som du søger et svar på?

Udfyld kontaktformularen så udførligt som muligt, så kigger vi på din besked og vender tilbage til dig indenfor 3 hverdage  … også hvis vi har brug for supplerende oplysninger!

  Navn *

  Mailadresse *

  Telefon *

  Emne

  Din besked

  Vedhæft billede(r)

  Ønsker du at sende os mere end ét billede som supplement til dit spørgsmål, så anbefaler vi, at du mailer dem direkte til ap@ap-m.dk


  Translate »